Onze standaard all-in is beschikbaar in onderstaande steden

Madrid

Madrid is een van de grootste steden in Spanje. Als u alle hoeken van de stad wilt bekijken moet u een flink aantal kilometers rijden. Daarom bieden wij bij het all inclusive ongelimiteerde kilometers aan.

Barcelona

Toch schade opgelopen? Dan moet u zonder het all inclusive het eigen risico terugbetalen aan de verhuurder. Met het all inclusive pakket hoeft u dat niet, wij betalen uw eigen risico dan gewoon terug zodra u thuis bent.

Ibiza

Het noodnummer dat u kunt bellen als u in de problemen zit is +31 23 5 699 690. Ons noodnummer is altijd bereikbaar mochten er problemen zijn. Ons noodnummer is volledig in het Nederlands

Standaard all-in

Met de all Inclusive Spanje autohuur service kunt u in alle vrijheid de omgeving van uw vakantiebestemming verkennen. Alle verzekeringen die u nodig hebt zijn inbegrepen. U boekt de auto voor een voordelige all-inclusive prijs. Met het Ibiza auto huren all inclusive pakket zal u alles van tevoren betalen. Dat betekent dus geen extra kosten bij het ophalen van uw huurauto of eventuele schade.

Met het Ibiza auto huren all inclusive zorgen wij ervoor dat elke auto optimaal verzekerd is. Wij regelen alle onderstaande diensten zonder extra kosten. Daar hoeft u zich dus geen zorgen om te maken.

Standaard inbegrepen in onze huursom:

 Ongelimiteerde kilometers
 (Extra) WA-dekking van € 7,5 miljoen
 Schadeverzekering (CDW)
 Diefstalverzekering (TP)
 Terugbetaling eigen risico
  Dekking glas-banden-bodem-dakschades
 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Wat u van ons kunt verwachten

Auto boeken zonder creditcard!

Wilt u een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen?

Extra’s met het premium pakket

Met het Premium pakket rijdt u gegarandeerd in een jonge huurauto en kun u de wachtrij overslaan.

100% zorgeloze autohuur!

Sunny Cars wil graag dat u op uw vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden.

24/7 Nederlandstalig noodnummer

Spanje autohuur is 24/7 bereikbaar. U kunt ons altijd bellen met ons speciale noodnummer, op elk tijdstip, in het Nederlands!

Schadeverzekering (CDW)

De CDW-verzekering dekt de schade door eigen schuld. Deze verzekering is altijd inbegrepen met terugbetaling van eigen risico.

Ongelimiteerde kilometers

U hoeft zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u maakt. Bij ons krijgt u een ongelimiteerd aantal kilometers.

Diefstalverzekering(TP)

Hoe vervelend is het om bij je auto terug te komen en diefstal te constateren. Zoals de naam al zegt verzekert diefstalverzekering(TP) tegen diefstal van de huurauto, spullen die in de auto liggen zijn dus niet meegerekend en vallen onder de reisverzekering. De diefstalverzekering is altijd inbegrepen, mét terugbetaling eigen risico.

Terugbetaling eigen risico

Een huurauto van Spanje autohuur is all in – inclusief met alle nodige verzekeringen. Met dekking van glas tot bodemschade. U hoeft dus geen extra auto verzekering af te sluiten. Soms proberen verhuurders je die toch aan te smeren dus let goed op. U moet ook goed opletten bij het tekenen van het huurcontract niet dat u tekent voor een extra verzekering.

WA-dekking van € 7,5 miljoen

In de meeste Europese landen is de WA-dekking voldoende. In de landen waar dat niet zo is ligt de maximale dekking ver onder de Nederlandse standaard. Als je dan een ongeluk krijgt zou je een groot financieel risico kunnen lopen. Daarom sluiten wij een WA-verzekering af met een dekking van € 7.5 miljoen zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. De WA-verzekering dekt de schade zowel materieel als fysiek.

14 dagen optie

Weet u niet zeker of wilt u nog even overleggen over uw bestelling? Dat kan, de huurauto die u gekozen heeft zal gereserveerd zijn voor u. Zo weet u zeker dat de gewenste auto beschikbaar is. Als u toch besluit om de reservering te stoppen moet u dat wel binnen 14 dagen doen. Als u de reservering binnen 14 dagen doet dan kost u dit helemaal niets.

Eerlijke tankregeling

Inleveren doet u met de benzinestand zoals u deze aan het begin heeft gekregen. Meestal staat de benzinestand op ‘vol-vol’ (FF).

Gratis wijzigen

Als u al gereserveerd heeft dan blijft u in de periode erna toch nog flexibel. Tot 4 uur voor de huuraanvang zijn aanpassingen van uw reservering kosteloos, u bent dus optimaal flexibel tot het laatste moment.