Skip to content
Spanje autohuur
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

STANDAARD ALL-IN

Onze all inclusive service geeft u het de grootst mogelijke gemak tijdens u reis zodat u zonder zorgen kunt genieten. Dit is mogelijk doordat alle verzekeringen en maatregelen zijn inbegrepen in onze huurprijs die u eenmalig betaald. Dit bevat ook alle onverwachte kosten zoals het ophalen van uw huurauto of mogelijke schade.
Bij Spanje Autohuur vallen alle onderstaande items in onze all inclusive service.

DIEFSTAL
VERZEKERING

Wanneer u terug komt bij uw auto na een gezellig avondje uit is het erg vervelend als u diefstal van de auto constateert. De diefstalverzekering (TP) verzekerd u tegen diefstal van de huurauto. Spullen die in de auto liggen zijn niet meegerekend en vallen onder de reisverzekering. De verzekering is altijd inbegrepen, mét terugbetaling eigen risico.

TERUGBETALING EIGEN RISICO

Al onze huurauto’s komen met een all inclusief service die alle nodige verzekeringen bevat. De verzekeringen dekken alles van glas tot bodemschade. Uit onze ervaring is gebleken dat verhuurders u toch vaak nog een verzekering proberen aan te smeren dus let goed op. U moet ook aandachtig zijn tijdens het tekenen van een huurcontract of u geen extra diensten aanbiedt.

WA-DEKKING VAN €7,5 MILJOEN

In de meeste landen met onze service is de WA-dekking voldoende. In landen die niet hier toebehoren ligt de dekking ver onder de Nederlandse standaard. Als er dan een ongeval plaats vindt kunt u financieel een groot verlies lijden. Daarom sluiten wij voor u een WA verzekering af met een dekking van € 7,5 miljoen zodat u geen verlies kan lijden. Deze verzekering dekt schade zowel materieel als fysiek.

SCHADEDEKKING
Als wij zeggen all inclusive dan menen wij het ook. Alle mogelijke schade wordt verzekerd en aan u terug betaald nadat u een schadeformulier hebt ingevuld.
GRATIS WIJZIGEN
Ook na afloop van de 14 dagen optie kunt u uw reservering nog gratis aanpassen. Zolang u ze maar 4 uur voor huurontvangst zijn doorgegeven.
14 DAGEN OPTIE
Bent u aan het plannen om op vakantie te gaan maar zijn er nog onzekerheden? Dan kunt u binnen 14 dagen uw reservering nog aanpassen.
ONGELIMITEERDE KILOMETERS
In onze huursom hoeft u niet extra te betalen als u boven een aantal kilometers zit. Met deze ongelimiteerde kilometers kunt u alles goed bekijken.
LOKALE BELASTING
Over alle prijzen van all inclusive huursom is het lokale BTW percentage berekend. Wanneer u extra functies gebruikt moet u het lokale BTW bedrag betalen.
24/7 NEDERLANDSTALIG NOODNUMMER
Mochten er problemen zijn kunt u ons altijd bereiken op ons nood nummer +32 23 5 699 690. Ons personeel zal u waar mogelijk helpen.
Vorige slide
Volgende slide

VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op