Skip to content

EEN AUTO HUREN ZONDER CREDITCARD

Jouw autohuur neemt het risico volledig over en staat dus volledig garant bij de verhuurder. U hoeft zich daar zeker geen zorgen om te maken. Bij het ophalen van de auto hoeft u alleen de voucher in te leveren, zo kan u op pad zonder een waarborg achter te laten. Stel: u heeft schade, krijgt een bekeuring of u heeft een extra rekening gekregen omdat u zich niet aan de tankregeling gehouden heeft. De verhuurder stuurt de kosten aan ons door en wij sturen de kosten dan weer naar u toe. Tenzij de kosten onder de regeling ‘terugbetaling eigen risico’ vallen zijn ze uiteraard gewoon gedekt.

Alle verzekeringen die u nodig hebt zijn inbegrepen in de huurprijs. Daar bovenop dekken wij met een extra WA van € 7,5 miljoen! Zelfs schade aan het dak, de bodem, de ruiten en de banden vallen binnen de verzekering. Uw eigen risico wordt ter allen tijde terugbetaald. Hiermee hebt u de garantie om een geweldige vakantie te beleven.

ANWB

De ANWB verstrekt ook een creditcard met reliëf en pincode van visa. Deze ANWB VISA card geldt ook als geldige creditcard, let wel op!
Het limiet verschilt per rekeninghouder.

HUURAANVANG

Het wordt aangeraden om minimaal 5 dagen voor huuraanvang te boeken.

REGISTRATIE LINK​

Na het maken van je reservering ontvangt u een registratie link. Via deze link moet u zich registreren omdat we met alleen een volledig ingevuld registratieformulier we uw reservering kunnen bevestigen.

GEEN WAARBORG/NO DEPOSIT

Alle huurauto’s die getoond worden waarbij het niet mogelijk is om ze op te halen zonder waarborg worden er nu uit gefilterd.

VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op

Spanje autohuur
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous