Onze service

Standaard all-in

De vakantie is een feit en u staat waarschijnlijk nu al te popelen tot u er bent. Genieten van de Spaanse zon, schitterende panorama’s en oogverblindende bezienswaardigheden. Het klinkt als een droom die uitkomt. Zon, zee en strand van het mooie Spaanse land wachten op uw bezoek. Maar om nou echt het maximale uit uw vakantie te halen is een huurauto alles behalve een overbodige luxe. Zo hoef u zichzelf niet te beperken tot een badplaats, strand, of chalet in de bergen, maar smult u van het vrije gevoel van gaan en staan waar u maar wilt. Geen bestemming is buiten bereik!

 

Alle nodige verzekeringen zijn hierbij inbegrepen. Daar bovenop dekken zij u nog beter in met een extra WA van  € 7,5 miljoen! Zelfs schade aan het dak, de bodem, de ruiten en de banden vallen hierbinnen. Het eigen risico wordt te allen tijde terugbetaald. Kortom garantie voor een zorgeloze vakantie!

Standaard inbegrepen in onze huursom

 Ongelimiteerde kilometers
 (Extra) WA-dekking van € 7,5 miljoen
 Schadeverzekering (CDW)
 Diefstalverzekering (TP)
 Terugbetaling eigen risico
 Dekking glas-banden-bodem-dakschades
 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Wat u van ons kunt verwachten

Auto boeken zonder creditcard!

Wilt u een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen?

Extra’s met het premium pakket

Met het Premium pakket rijdt u gegarandeerd in een jonge huurauto en kun u de wachtrij overslaan.

Extra snel met express service

Vliegtuig in, huurauto in – zonder wachtrij. Vooraf ligt uw huurcontract ingevuld klaar bij de ophaalbalie.

100% zorgeloze

autohuur!

Sunny Cars wil graag dat u op uw vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden.

24/7 Nederlandstalig noodnummer

Spanje autohuur is 24/7 bereikbaar. U kunt ons altijd bellen met ons speciale noodnummer, op elk tijdstip, in het Nederlands!

Schadeverzekering (CDW)

De CDW-verzekering dekt de schade door eigen schuld. Deze verzekering is altijd inbegrepen  met terugbetaling van eigen risico.

Ongelimiteerde kilometers

U hoeft zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u maakt. Bij ons krijt u een ongelimiteerd aantal kilometers.

Diefstalverzekering(TP)

Hoe vervelend is het om bij uw auto terug te komen en diefstal te constateren. Zoals de naam al zegt verzekert diefstalverzekering(TP) tegen diefstal van de huurauto, spullen die in de auto liggen zijn dus niet meegerekend en vallen onder de reisverzekering. De diefstalverzekering is altijd inbegrepen, mét terugbetaling eigen risico.

Terugbetaling eigen risico

Een huurauto van Spanje autohuur is all in – inclusief met alle nodige verzekeringen. Met dekking van glas tot bodemschade. U hoeft dus geen extra auto verzekering af te sluiten. Soms proberen verhuurders je die toch aan te smeren dus let goed op. U moet ook goed opletten bij het tekenen van het huurcontract niet dat u tekent voor een extra verzekering.

WA-dekking van € 7,5 miljoen

In de meeste Europese landen is de WA-dekking voldoende. In de landen waar dat niet zo is ligt de maximale dekking ver onder de Nederlandse standaard. Als u dan een ongeluk krijgt zou u een groot financieel risico kunnen lopen. Daarom sluiten wij een WA-verzekering af met een dekking van € 7.5 miljoen zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. De WA-verzekering dekt de schade zowel materieel als fysiek.

2354

Auto's verzekerd

654811

Km gereden in totaal

1941361

Klanten