Skip to content

ALL-IN AUTO HUREN IN FUERTEVENTURA

Op vakantie zijn er veel bezienswaardigheden te zien. Natuurlijk wil je er zoveel mogelijk zien, maar soms lukt dit niet met het openbare vervoer. Gelukkig zijn wij van Auto Huren Fuerteventura er voor je met een voordelig alternatief: een huurauto!  Al jaren voorzien wij al onze klanten van degelijke auto’s voor voordelige prijzen. Wij bezitten al meer dan twintig jaar ervaring en werken als bemiddelaar in autoverhuur met de beste partners in Fuerteventura.

Net zoals jullie willen wij dat jullie genieten van een zorgeloze vakantie. Geen drukte om verzekeringen en stapels brieven die jouw handtekening willen. Bij ons betaal je eenmalig een all inclusive prijs. Hierbij combineren wij alle verzekeringen in een, zonder dat jij je hoeft te bekommeren om andere extra verzekeringen. Overigens betalen wij bij schade het eigen risico aan je terug. Dit geldt ook in geval aan schade aan glas, banden, bodem of het dak. Bij ons is optimale verzekering de standaard.

Daarnaast maken wij het mogelijk dat je de andere gedeeltes van het eiland kan bekijken. Wij bieden jullie voldoende verkenning met een ongelimiteerde aantal kilometers dat je mag rijden met je huurauto.

Spanje autohuur
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur Locaties

ALL-IN AUTO HUREN IN FUERTEVENTURA

De huurauto boek je in Nederland voor een all-in prijs. Hierbij betaal je voor het gehele pakket zonder onvoorziene kosten. Na het boeken krijg je een Nederlands contract met de beste voorwaarden en de scherpste prijzen. Wij zijn te allen tijde bereikbaar, dus mocht je een wijziging doorgeven, dan is dat geen probleem. Voorkeuren veranderen kan tot vier uur voor huuraanvang en is altijd gratis. Denk dan aan onderwerpen als de huurperiode, de categorie auto, of extra opties. Jouw wens is ons bevel.

Zo verzekeren we je een zorgeloze vakantie. Geen verassingen, gewoon een huurauto.

VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op