Skip to content

ALL-IN AUTO HUREN IN LUGONES

In Lugones en op zoek naar een huurauto die aan al jouw wensen voldoet? Zoek dan niet verder! Auto Huren Lugones is de specialist in autoverhuur en verschaft al jaren hoge kwaliteitsmodellen aan zijn bezoekers. Zo kan je dus het gehele eiland bekijken, zonder zorgen!

Je wilt natuurlijk zorgeloos van jouw vakantie genieten. Tijdens je reis sta je natuurlijk niet te wachten op hoge kosten en onvermelde facturen. Bij ons loop je dit risico niet. Je betaalt eenmalig een all inclusive prijs met alle verzekeringen in een pakket. Je hoeft dus geen extra verzekeringen af te sluiten. Daarnaast betalen wij het eigen risico bij opgelopen schade aan je terug. Dit geldt ook bij schade aan glas, banden, bodem of dak. Bij ons ben je van begin tot eind uitstekend verzekerd.

Bij een goede vakantie horen veel kilometers. Daarom regelen we dat je ongelimiteerd kilometers mag maken. Geen begrenzing op een maximale afstand, maar onbeperkt cruisen door het schitterende eiland.

Spanje autohuur
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur Locaties

ALL-IN AUTO HUREN IN LUGONES

De huurauto boek je in Nederland voor een all-in prijs. Hierbij betaal je voor het gehele pakket zonder onvoorziene kosten. Na het boeken krijg je een Nederlands contract met de beste voorwaarden en de scherpste prijzen. Wij zijn te allen tijde bereikbaar, dus mocht je een wijziging doorgeven, dan is dat geen probleem. Voorkeuren veranderen kan tot vier uur voor huuraanvang en is altijd gratis. Denk dan aan onderwerpen als de huurperiode, de categorie auto, of extra opties. Jouw wens is ons bevel.

Zo verzekeren we je een zorgeloze vakantie. Geen verassingen, gewoon een huurauto.

VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op