Skip to content

ALL-IN AUTO HUREN OP MENORCA luchthaven

Zorgeloos genieten van een all inclusive huurauto in zuidoost Spanje? Dat kan! Auto Huren Menorca luchthaven verzorgt de vakantiegangers van Menorca luchthaven al jaren van betrouwbare auto’s. Wij bieden een brede keuze aan automobielen. Van comfortabel en betaalbare modellen, tot luxe bolides. Dit verloopt uiteraard zonder fratsen en onvoorziene kosten, zodat de enige zorgen jouw volgende bezienswaardigheid is!

Bij ons streven wij naar een positieve gemoedstoestand tijdens je reis. Dit realiseren wij door jouw huurauto optimaal te verzekeren. Wij vragen eenmalig een all inclusive prijs. Zo betaal je in een oogwenk alle verzekeringen. Extra verzekeringen hoef je dus niet af te sluiten.

Schade aan je huurauto? Geen rede voor paniek. Wij betalen je het eigen risico zo snel als mogelijk aan je terug. Ook bij schade aan de ruiten, banden, bodem of het dak, ben jij volledig gedekt.

Binnen ons all-inclusive pakket denken wij mij over de vele kilometers die je rijdt tijdens een vakantie. Om je niet begrensd te voelen aan afstand bieden wij een ongelimiteerd aantal kilometers binnen het huurtermijn. Zo vallen de steden als Murcia of Cartagena niet buiten jouw mogelijkheden!

Spanje autohuur
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur Locaties

ALL-IN AUTO HUREN OP MENORCA luchthaven

Bij ons boek je een huurauto in Nederland voor een all inclusieve prijs. Wij formuleren een contract voor je met de alle voorwaarden en de beste prijzen op een rij, naar Nederlandse standaard. Daarnaast zijn wij altijd beschikbaar, 24 uur per dag. Iets wijzigen is altijd gratis en mogelijk tot vier uur voor huuraanvang. Denk hierbij aan de huurperiode, de autocategorie of andere opties die je reis extra aanvullen. Alles wordt speciaal voor jou geregeld.

VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op