Skip to content

ALL-IN AUTO HUREN IN SANTA PONSA

In La Gomera en op zoek naar een huurauto die aan al jouw wensen voldoet? Zoek dan niet verder! Auto Huren Santa Ponsa is de specialist in autoverhuur en verschaft al jaren hoge kwaliteitsmodellen aan zijn bezoekers. Zo kan je dus het gehele eiland bekijken, zonder zorgen!

Je wilt natuurlijk zorgeloos van jouw vakantie genieten. Tijdens je reis sta je natuurlijk niet te wachten op hoge kosten en onvermelde facturen. Bij Autohuur Santa Ponsa loop je dit risico niet. Je betaalt eenmalig een all inclusive prijs met alle verzekeringen in een pakket. Je hoeft dus geen extra verzekeringen af te sluiten. Daarnaast betalen wij het eigen risico bij opgelopen schade aan je terug. Dit geldt ook bij schade aan glas, banden, bodem of dak. Bij Autohuur Santa Ponsa ben je van begin tot eind uitstekend verzekerd.

Bij een goede vakantie horen veel kilometers. Daarom regelt Autohuur Santa Ponsa dat je ongelimiteerd kilometers mag maken. Geen begrenzing op een maximale afstand, maar onbeperkt cruisen door het schitterende eiland.

Spanje autohuur
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur Locaties

ALL-IN AUTO HUREN IN SANTA PONSA

Bij Auto Huren Santa Ponsa boek je een huurauto in Nederland voor een all inclusive prijs. Wij formuleren een contract voor je met de alle voorwaarden en de beste prijzen op een rij, naar Nederlandse standaard. Daarnaast zijn wij altijd beschikbaar , 24 uur per dag. Iets wijzigen is altijd gratis en mogelijk tot vier uur voor huuraanvang. Denk hierbij aan de huurperiode, de autocategorie of andere opties die je reis extra aanvullen. Alles wordt speciaal voor jou geregeld.

VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op