Skip to content

ALL-IN AUTO HUREN IN VILANOVA I LA GELTRU

Op vakantie zijn er veel bezienswaardigheden te zien. Natuurlijk wil je er zoveel mogelijk zien, maar soms lukt dit niet met het openbare vervoer. Gelukkig zijn wij van Auto Huren in Vilanova i la Geltru er voor je met een voordelig alternatief: een huurauto!  Al jaren voorzien wij al onze klanten van degelijke auto’s voor voordelige prijzen. Wij bezitten al meer dan twintig jaar ervaring en werken als bemiddelaar in autoverhuur met de beste partners in Vilanova i la Geltru.

Net zoals jullie willen wij dat jullie genieten van een zorgeloze vakantie. Geen drukte om verzekeringen en stapels brieven die jouw handtekening willen. Bij ons betaal je eenmalig een all inclusive prijs. Hierbij combineren wij alle verzekeringen in een, zonder dat jij je hoeft te bekommeren om andere extra verzekeringen. Overigens betalen wij bij schade het eigen risico aan je terug. Dit geldt ook in geval aan schade aan glas, banden, bodem of het dak. Bij Auto Huren Vilanova i la Geltru is optimale verzekering de standaard.

Daarnaast maken wij het mogelijk dat je de andere gedeeltes van het eiland kan bekijken. Auto Huren Vilanova i la Geltru biedt jullie voldoende verkenning met een ongelimiteerde aantal kilometers dat je mag rijden met je huurauto.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur Locaties

ALL-IN AUTO HUREN IN VILANOVA I LA GELTRU

Naast onze all-inclusive service, kunt u bij het auto huren in Salamanca via Jouwautohuur.nl ook kiezen voor extra serviceopties. Deze serviceopties zijn niet meteen nodig, maar voorzien u wel van snel gemak. Bijvoorbeeld door te kiezen voor onze express service. Bij deze service heeft u geen last van wachtrijen als u op het vliegveld arriveert. In plaats daarvan stapt u uit het vliegtuig zo in uw huurauto. Dit is ook het geval bij onze premium service. Andere voordelen die u geboden worden bij onze extra serviceopties zijn bijvoorbeeld de eerlijke tankregeling. U leest er alles over op onze website.

VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op

Spanje autohuur
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous