Skip to content

Geen creditcard? Geen probleem! Huur vandaag nog een auto voor uw vakantie in Spanje

Als u een auto wilt huren zonder creditcard, zijn er een paar opties beschikbaar. Bij Spanje autohuur huurt u met een zogenoemde No Deposit. Hierdoor heeft u geen creditcard van de hoofdbestuurder meer nodig en nemen wij het risico volledig over, hierdoor hoeft u zich verder nergens meer zorgen over te maken. Mocht er onverwachts toch iets proberen dan word de bekeuring eerst naar ons gestuurd. Wij sturen deze dan weer door naar u. Mocht het onder de regeling “terugbetaling eigen risico” vallen dan zijn ze uiteraard gewoon gedekt. 

Geniet ten volle van Spanje - huur nu een auto

Spanje is een geweldig land om een auto te huren en te verkennen. U heeft hiervoor geen creditcard nodig. Vraag bij het huren van de auto naar eventuele beperkingen of toeslagen. Sommige bedrijven eisen bijvoorbeeld dat u de auto met een volle tank benzine inlevert. Als u weet wat u kunt verwachten, voorkomt u verrassingen en kunt u genieten van uw huurervaring in Spanje.

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur Locaties

Verken het land in uw eigen tempo met een huurauto!

Bij Spanje autohuur boek je een huurauto in Nederland voor een all-inclusive prijs. Wij formuleren een contract voor je met de alle voorwaarden en de beste prijzen op een rij, naar Nederlandse standaard. Daarnaast zijn wij altijd beschikbaar , 24 uur per dag. Iets wijzigen is altijd gratis en mogelijk tot vier uur voor huuraanvang. Denk hierbij aan de huurperiode, de autocategorie of andere opties die je reis extra aanvullen. Alles wordt speciaal voor jou geregeld.

VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op