Skip to content

Eigen coulance-beleid in plaats van corona-voucher

Als partner van Sunny Cars, heeft Spanje Autohuur besloten om geen gebruik maken van de corona-voucher van ANVR en SGR maar in te zetten op de eigen coulantie.

Eigen coulante werkwijze

Spanje Autohuur zal gebruik blijven maken van onze eigen coulante werkwijze en annuleren de boekingen kosteloos. Dit geldt ook voor bestaande boekingen.  We willen hiermee maximale flexibiliteit aan onze partners geven.

Spanje Autohuur herhaalt om een toekomstige reservering van de klant nog even te laten staan en niet te vroegtijdig te annuleren.

Het is niet bekend hoe de situatie zich verder zal gaan ontwikkelen. Dan kan het zijn dat de prijzen zijn gestegen en dat er minder beschikbaarheid is.

Handelwijze Spanje Autohuur op een rij

 • Hoe gaan we bij Spanje Autohuur om met de situatie rondom het coronavirus?

  Wij zijn ontzettend flexibel, precies zoals je van ons gewend bent. Wijzigen bij Spanje Autohuur zijn altijd gratis.  Heb je een huurauto gereserveerd en verandert er iets aan de reisplannen, dan kun je zorgeloos en kosteloos je reservering wijzigen.

 • Wat als mijn klant vanwege het coronavirus niet zijn huurauto kan op halen?

  Is het niet mogelijk om naar de bestemming te reizen en daar de huurauto op te halen, dan kun je de boeking kosteloos annuleren.

 • Wijzigen of annuleren?

  Dat kun je heel gemakkelijk zelf doen door contact op te nemen met ons. Dat mag via mail, telefonisch of via ons contact formulier.

 • Huur je de auto  pas over een tijdje in?

  Dan adviseren wij om de reservering nog even te laten staan. We weten nog niet hoe de situatie zich verder gaat ontwikkelen.  Annuleer je nu en wil je klant over een tijdje toch weer opnieuw reserveren, dan kan het zijn dat de prijzen zijn gestegen en dat er minder beschikbaarheid is. Dat zou natuurlijk zonde zijn.

  Spanje Autohuur is flexibel en over annuleren doen we niet moeilijk, ook niet vlak voor vertrek.

 • Maak dus niet te overhaast een beslissing.

  Gaat je klant naar een bestemming waar geen negatief reisadvies of reisbeperking voor geldt, maar annuleert hij liever de reservering? Ook dan doen wij dit kosteloos.

Hierbij verwijst Spanje Autohuur naar de uiting van Sunny Cars in travmagazine welke je hier kunt vinden; https://www.travmagazine.nl/sunny-cars-geen-corona-voucher-houdt-vast-aan-eigen-coulance-beleid/)

Deel dit item